Transport gratuit la comenzi de minim 50lei!

Cum ne invatam copiii cat este ceasul? Simplu! Incepem prin a le darui un ceas de care nu se vor dezlipi!

Cum ne invatam copiii cat este ceasul? Simplu! Incepem prin a le darui un ceas de care nu se vor dezlipi!
Timpul pare ca nu are rabdare atunci cand esti parinte. Cei mici cresc atat de repede si au o dorinta de cunoastere foarte dezvoltata inca din primii ani.
Le fixam un program celor mici inca din primele zile de viata si ne uitam atent la ore pentru fiecare activitate care tine de cresterea si educatia copilului. Insa momentul in care trebuie sa il invatam pe cel mic sa citeasca ceasul pare dintr-o data o provocare atat de mare. Cum il invatam ceva ce noua ne-a intrat atat de mult in reflex incat nici macar nu ne mai amintim cum am invatat noi in primul rand?

Ce e de facut?

1. Cumpara un ceas mare, colorat, care sa fie atragator pentru cel mic. De preferat sa aiba marcate atat orele, cat si minutele, ca sa ii fie usor sa numere. Gasesti pe site-ul nostru o multime de modele accesibile, cu preturi care incep de la 35 lei. Click aici.
2. Numarati impreuna minutele si secundele. Explica-i copilului ca o ora are 60 minute, iar un minut are 60 secunde.
3. Spune-i cum functioneaza limbile ceasului: de fiecare data cand secundarul completeaza o rotatie de la 12 la 12, a trecut un minut, iar cand minutarul face o rotatie completa a trecut 1 ora.
4. Explica-i ora fixa si modul in care citim minutele.


Cum il poti face pe micutul tau sa invete mai rapid sa citeasca ceasul?

Copiii invata usor lucruri care le starnesc interesul. Cumpara-i jucarii care au legatura cu timpul si ceasurile si va fi antrenat sa invete, nu o va simti ca pe o lectie, ci ca pe o joaca. Poti gasi o multime de jucarii special concepute pentru cei mici: de la robotei simpatici cu ceas, la jocuri care au incorporat un ceas care ii ajuta sa faca distinctia intre ceasuri digitale si ceasuri analogice.

Cumpara-i un ceas pentru copii!

Ai  la dispozitie o multime de ceasuri pentru copii din care poti alege ceva ce i s-ar potrivi micutului tau. Sau poti opta pentru pereche de ceasuri mama-copil sau tata copil. Cei mici isi doresc adesea sa semene mai mult cu parintele si sa poarte haine si accesorii la fel. Poti gasi o multime de modele de ceasuri de dama, ceasuri barbatesti sau ceasuri pentru copii care sa fie atat pe gustul tau, cat si pe al copilului tau. Iata cateva dintre recomandarile noastre:

     

 

Ce nu este indicat sa faci atunci cand il inveti pe cel mic?

Sa incepi prea devreme. Cea mai potrivita varsta pentru a invata ceasul este 5-6 ani. Sunt copii care invata si mai devreme, altii mai tarziu. Nu te impacienta daca lucrurile nu se intampla rapid. Toate la timpul lor.
Sa dureze prea mult lectia. La o varsta frageda, cel mic se plictiseste destul de repede. Asigura-te ca o lectie nu dureaza mai mult de 15-20 minute. Daca lectia se prelungeste, cel mic isi pierde rabdarea si pe viitor nu va fi receptiv.
Sa iti pierzi rabdarea. Poate va avea nevoie de mai multe explicatii pentru a intelege cum se citeste ceasul. Unii copii invata mai repede, altii au nevoie de mai mult timp.
Sa nu renunti. Chiar daca nu invata repede. Asigura-te ca are mereu in preajma un ceas. Lasa-l sa poarte la mana un ceas, ii va starni curiozitatea, va fi intrebat despre ceasul pe care il poarta si usor-usor va invata.

Vezi aici modele de ceasuri care-l vor incanta pe copilul tau, dar si pe tine!
 

Suport clienti Program online: non stop; Program comenzi telefonice: Luni - Vineri, 09:00 - 18:00

0767 870 985 contact@airmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!